Vuosikokouksen ja järjestäytymiskokouksen valintoja

Jiri Mäntysalo/ 23 maaliskuun, 2022/ Ajankohtaista

Osallistujia kaupunkijärjestön vuosikokouksen pöydän ääressä.
Tunnelmaa vuosikokouksesta 7.3.!

SKP:n Vantaan kaupunkijärjestön vuosikokous pidettiin toiminnallisissa merkeissä maanantaina 7.3.! Kokouksen yhteydessä hyväksyttiin myös kaupunkijärjestöön uusi jäsen ja vahvistettiin toisen toverin siirto meidän jäseneksi. Kaupunkikomiteaan valittiin vuosikokouksessa Ossi Kähmi, Jari Karttunen, Jiri Mäntysalo, Erkki Matinlassi, Marko Korvela, Eetu Peltonen, Juha Kovanen ja Heikki Ekman.

Kaupunkikomitean järjestäytymiskokouksessa keskiviikkona 23.3. valittiin vuosikokouksen valintojen pohjalta kaupunkijärjestön toimihenkilöt sekä hyväksyttiin jälleen yksi uusi jäsen. Kokous päätti jatkaa nykyisillä tovereilla. Ossi Kähmi jatkaa puheenjohtajana, Jari Karttunen varapuheenjohtajana, Jiri Mäntysalo sihteerinä ja Erkki Matinlassi taloudenhoitajana. Onnittelut! Järjestäytymiskokouksen pöydällä oli jaossa Tiedonantajan lööppejä!

Share this Post