Ehdokasjoukkoomme mukaan yksi toveri lisää!

Jiri Mäntysalo/ 5 toukokuun, 2021/ Ajankohtaista

Heikki Ekman.

Vantaalainen opiskelija Heikki Ekman on lähtenyt SKP:n listalla ehdolle kesäkuun kuntavaaleihin. Teemme nyt siis jäljellä olevaa reilun kuukauden mittaista vaalikampanjaa yhteensä viiden ehdokkaan voimin.

Ekman on ollut SKP:n ehdokkaana myös eduskunta- ja EU-vaaleissa 2019. Hän on toiminut puolueessa aktiivina jo muutaman vuoden ajan sekä toimii tällä hetkellä SKP:n nuorisojärjestön Kommunistinuorten pääsihteerinä ja on myös mukana Euroopan vasemmiston Latinalaisen Amerikan työryhmässä.

Tutustu Heikin blogiin ja seuraa Twitterissä ja Instagramissa!

Suomen kommunistisen puolueen kuntavaaliohjelmassa korostuvat vuonna 2021 konkreettiset ja äärimmäisen tärkeät vaatimukset ihmisten hyvinvoinnin rakentamiseksi. Kunnilta on jo vuosikymmeniä leikattu varoja samaan aikaan, kun porvareille ja hyvätuloisille on annettu verohelpotuksia ja yrityksille jaettu tukia. Mikäli kuntien mahdollisuudet parantaa ihmisten hyvinvointia otettaisiin kokonaisuudessaan käyttöön, saisimme lisää työpaikkoja, hyvinvointia ja varmuuden siitä, että ongelmiin löydetään ratkaisuja.

SKP haluaa olla muuttamassa Vantaan kurssia niin, että kaupungista rakennetaan työllisyyden ja hyvinvoinnin veturi asukkaita varten. Kaupunki työllistää Vantaalla nyt yli 11 000 ammattilaista, mutta voimme tarjota laadukkaita ja turvattuja työpaikkoja myös paljon useammille.

Tunnuksemme kuntavaaleissa on Hävittäjämiljardit kuntapalveluihin!

Share this Post