Kommunist ja sitoutumattomat omalla listalla JHLn vaaleihin

Erkki/ 20 helmikuun, 2017/ Ajankohtaista

JHL:n 2017 edustajistovaaliin on perustettu valtakunnallinen Kommunistit ja sitoutumattomat vaaliliitto. Vaaliliiton pääkaupunkiseudun vaalipiirissä ehdokkaina ovat:  pääluottamusmies Peter Björklöf, eläintenhoitaja Jarmo Knuutila, konduktööri Asko Knuuti, konduktööri Timo Nousiainen ja vahtimestari Lauri Paronen. Etelä-Suomen vaalipiirin ehdokkaita ovat: siivooja Jarkko Kivirikko, kunnossapitotyöntekijä Milutin Krivokapic ja lähihoitaja Tero Pitkä.

JHL on yksi suurimmista SAK:n jäsenliitoista, jäseniä on noin 220 000. JHL:oon ovat järjestäytyneet julkisten palveluiden työntekijät kunnista ja valtiolta sekä yksityisen puolen hyvinvointipalveluiden työntekijät.

JHL:n jäsenistö on naisvaltainen, jäsenistä naisia on 70 %.

JHL:n kommunistien vaalikamppailua voit seurata netissä http://jhl.kommunistit.fi/

tai Facebookissa https://www.facebook.com/JHL.kommunistit/

 

________________________________________________________________________________

Share this Post