Korson osastotoiminta jatkuu vahvana

Jiri Mäntysalo/ 17 kesäkuun, 2022/ Ajankohtaista

Tovereita Korson osaston vuosikokouksessa 2022 ulkotiloissa.

SKP:n Korson osasto piti vuosikokouksensa tiistaina 14.6. Vieraana oli tuore SKP:n poliittisen toimikunnan jäsen, vantaalainen Heikki Ekman. Osaston puheenjohtajaksi valittiin Jiri Mäntysalo, varapuheenjohtajaksi Matti Christensen ja sihteeriksi Thea Susan Lausa.

Kokouksessa käytiin yleistä poliittista keskustelua ja juteltiin SKP:n viime viikonlopun edustajakokouksen linjauksista ja terveisistä. Korson osasto onnittelee SKP:n uutta puoluejohtoa ja puheenjohtaja Liisa Taskista. Osasto myös tuomitsi Kotkan kaupunginvaltuuston päätöksen siirtää kaupungin Lenin-patsas pois katukuvasta.

Vuosikokouksessa hyväksytyn toimintasuunnitelman mukaan osasto osallistuu SKP:n Vantaan kaupunkijärjestön, SKP:n Uudenmaan piirijärjestön ja puolueen tapahtumiin ja toimintaan. Lisäksi otetaan kantaa paikallisiin, lähialueiden ja kansainvälisiin teemoihin sekä tehdään paikallista jäsenhankintatyötä ja valmistaudutaan ensi vuoden eduskuntavaaleihin ja Korson osaston 70-vuotisjuhliin vuonna 2023. Yleisesti oltiin vakuuttuneita siitä, että hyvin uudelleenkäynnistyneen Korson osastotoiminnan aktiivista ylläpitämistä jatketaan hyvällä tarmolla.

Share this Post